200GR
Meyvenin en saf hali diyor Marmy bu marmelatlara. Aslında marmelattan çok meyve püresi diyoruz biz. Çünkü şeker olmadığı gibi, doğal yoldan tatlandırmak adına da bir şey konulmadı içerisine. Meyvenin mevsiminde yediğiniz tadı ne ise burda da o var.
İster kahvaltıda kaşık kaşık, ister yoğurda, labnenin, kaymağın üzerine koyun. İster süte karıştırıp harika ve tamamen katkısız meyveli süt hazırlayın çocuklarınıza.
İster ufak kaplara koyup derin dondurucuda dondurup, dondurma niyetine yiyin. İster harika kek, tatlı ve pastalarınıza meyvenin kendisini aroma olarak kullanmış olun.
* Şeker, tatlandırıcı YOK
* Koruyucu, kıvam arttırıcı YOK
* Jelatin, alerjen YOK
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.